Ingrid Wijnbeek Sabajo

Mijn naam is Ingrid Wijnbeek-Sabajo, eigenaresse en dansdocente van Al Hayat Dance Studio. Sinds 1989 ben ik werkzaam als dansdocente en choreografe in binnen en buitenland. Ik ben opgeleid als jazzdans docente maar in de afgelopen 34 jaar heb ik mijzelf ontwikkeld tot een allround dansdocente met als specialisatie; niet westerse dansstijlen.


In Nederland gaf ik voornamelijk streetdance lessen, in Zuid Spanje Salsa lessen en van 2008 t/m 2013 gaf ik buikdanslessen in de Verenigde Arabische Emiraten. In de V.A.E. is mijn passie voor buikdansen ontstaan en heb ik met mijn eigen dansstudio "La Vita" mijn kennis en ervaring uitgebreid. Ik gaf privé buikdanslessen aan lokale vrouwen (emiraties) en heb naast mijn eigen dansstudio lesgegeven bij Fitness First, Dubai Ladies Club en hotel Kempinski.


Sinds juni 2013 ben ik weer terug in Nederland en heb ik na een periode van 2 jaar Al Hayat Dance opgericht. Eerst begonnen met lesgeven en daarna gestart met het organiseren van evenementen bij Holland Casino Enschede waaronder de Oriental Ladies Night en Ladies Business Event. In 2019 heb ik mijn eigen dansstudio geopend aan De Klomp 122 en  hebben we inmiddels een locatie in Almelo en een nieuwe hoofdlocatie in de Prformance Factory aan de Hoge Bothofstraat 39E in Enschede. We zijn uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor vrouwen van elke leeftijd en nationaliteit waar we samen komen voor danslessen, workshops, evenementen en sindskort ook samen op dansreis gaan naar Egypte, Dubai en India.


Ook nieuwsgierig naar mijn passie, drive en bedrijf, stap dan gerust binnen maar maak wel van te voren even een afspraak.


Groetjes,

Ingrid Wijnbeek Sabajo