ONZE WORKSHOPS 

Naast onze wekelijkse lessen organiseren wij regelmatig workshops. Bedrijven en particulieren kunnen ons inhuren voor het geven van workshops op locatie of in onze dansstudio aan de Hoge Bothofstraat 39E in Enschede. We hebben de afgelopen jaren veel mensen mogen plezieren met onze workshops en kijken ernaar uit om nog meer mensen te bereiken en onze passie te delen.


Onze workshops zijn geschikt voor verjaardagen, vrijgezellenfeestjes, vriendinnendagen, teamuitjes, evenementen en onderwijs. Meer informatie over onze workshop zondagen en arrangementen vind u door op ondestaande buttons te klikken.

BURLESQUE


Ontdek je vrouwelijkheid en leer de kunst van het teasen met een workshop Burlesque. Een sexy workshop waarin je jezelf en je vriendinnen goed leert kennen met een dosis theater, attributen zoals boa's, veren, waaiers, hoedjes en een flink dosis humor en plezier. Kleding advies: sexy kleding & High Heels.

AFRO DANCE


Onze workshop Afro Dance is een mix van traditionele Afrikaanse danstechnieken en moderne Afro Beats. Een intensieve workshop, maar ontzettend leuk om de Afrikaanse muziek en dans te leren kennen.

 


HIGH HEELS BEYONCE


Wat is er nou leuker dan met je vriendinnen een Beyonce High Heels workshop te volgen!? Het is vrouwelijk, uitdagend en met heel veel sexyness. Neem dus je High Heels mee, een sexy oufit en leer de moves van Beyonce, de queen of Femininity!


SALSA-BACHATA LADYSTYLING

Beleving, gezelligheid en plezier zijn de steekwoorden voor een Salsa-Bachata Ladystyling workshop. Makkelijk te leren en super sexy om te doen, leuk voor de aanstaande bruid maar ook voor alle gasten.

We geven op aanvraag ook Salsa- Bachata workshops voor couples Een gezellige workshop dat je kan afsluiten met een tapas arrangement.


 

BOLLYWOOD DANSEN


Drama, plezier, humor, emoties... alles is verwerkt in Bollywood dansen. Het is een Indiase filmdans, bestaande uit westerse en Indiase dansstijlen. Dans met je vriendinnen in een eigen Bollywood videoclip compleet met Indiase kostuums (hebben wij beschikbaar) en dans de sterren van de hemel. 

EGYPTISCHE BUIKDANSEN

Egypte is de bakermat van buikdansen en heeft zijn eigen buikdans & muziekstijlen waaronder Saidi (met of zonder stok), Shaabi, Baladi en mezdeke. Van vrolijk tot onroerend, het is op en top vrouwelijk en sierlijk. En de muziek is zeer aanstelkelijk! 

NIEUWE WORKSHOPS

HENNA BEGINNERS


Heb je altijd willen leren henna zetten? Nu is je kans om zelf een henna artiest te worden!

In deze workshop leer je wat henna is, wat de werking ervan is en waar je op moet letten bij het gebruik van henna. Ook duik je dieper in de oorsprong en de verschillende tradities van henna. Je maakt kennis met veelgebruikte symbolen, patronen en stijlen. Uiteraard ga je veel zelf aan de slag met het leren van de henna technieken, het werken met spuiten en cones en het ontdekken van je eigen henna stijl! Ook belangrijke onderwerpen als voor- en nazorg, het zelf bereiden van hennapasta, het werken met etherische olie en de verschillende toepassingsgebieden komen in deze cursus henna aan bod.


Kosten: 55,00 p.p. incl. lesmateriaal, henna cones, thee & zoetigheid


MOEDER & DOCHTER BUIKDANSEN


Wat is nou mooier dan samen met je (klein)dochter te dansen, een moment van beleving & verbinding! Bijna maandelijks een moeder en dochter of oma en kleindochter buikdans workshop. Het vind altijd plaats op een zondag van 13.00 tot 14.00 uur en we sluiten altijd af met gezellig thee drinken en wat zoetigheid. 


Kosten: 20,00 per 2 personen

inclusief: thee en zoetigheid