ONZE CURSUSSEN

Al Hayat geeft speciale danscursussen aan, zoals oriëntaalse dans, Bollywood dansen, Latin dans en Afro Dance. Deze cursussen zijn bedoeld voor diegenen die hun vaardigheden willen diversifiëren en verschillende dansstijlen willen verkennen.


Of je nu op zoek bent naar een plek om te leren dansen als beginner, je dansvaardigheden verder wilt ontwikkelen of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om fit te blijven, Al Hayat heeft de juiste danscursus voor jou. Met ervaren en gepassioneerde docenten, hoogwaardige faciliteiten en een uitgebreid aanbod aan dansstijlen, is Al Hayat dé plek om je danspassie te beleven.

BURLESQUE


Ontdek je vrouwelijkheid en leer de kunst van het teasen met een workshop Burlesque. Een sexy workshop waarin je jezelf en je vriendinnen goed leert kennen met een dosis theater, attributen zoals boa's, veren, waaiers, hoedjes en een flink dosis humor en plezier. Kleding advies: sexy kleding & High Heels.

AFRO DANCE


Onze workshop Afro Dance is een mix van traditionele Afrikaanse danstechnieken en moderne Afro Beats. Een intensieve workshop, maar ontzettend leuk om de Afrikaanse muziek en dans te leren kennen.

 

BOLLYWOOD DANSEN


Drama, plezier, humor, emoties... alles is verwerkt in Bollywood dansen. Het is een Indiase filmdans, bestaande uit westerse en Indiase dansstijlen. Dans met je vriendinnen in een eigen Bollywood videoclip compleet met Indiase kostuums (hebben wij beschikbaar) en dans de sterren van de hemel. 

SALSA-BACHATA LADYSTYLING

Beleving, gezelligheid en plezier zijn de steekwoorden voor een Salsa-Bachata Ladystyling workshop. Makkelijk te leren en super sexy om te doen, leuk voor de aanstaande bruid maar ook voor alle gasten.

We geven op aanvraag ook Salsa- Bachata workshops voor couples Een gezellige workshop dat je kan afsluiten met een tapas arrangement.