Danslessen

BUIKDANSEN (Raks Sharki) is een dans uit het Midden Oosten & Noord Afrika waarbij verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen en de nadruk op de heupen ligt. Het is een een sierlijke en vrouwelijke dans dat voor elk vrouw met elk figuur makkelijk te leren is. Wij geven buikdanslessen op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen waaronder voor 55 plus dames en kinderen tussen de 4 & 12 jaar.

BUIKDANSEN GOLD: Buikdansen GOLD is voor dames vanaf 55 plus. Het is een gezellige les waarbij u niet alleen basistechnieken en eenvoudige danscombinaties leert maar ook andere 55 plus dames ontmoet. Een leuke les om uw lichaam en geest jong te houden.

KIDS DANCE MIX: Kids Dance Mix is een energieke les voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar die op een speelse manier kennismaken met buikdansen, Urban en streetdance. . Naast danstechnieken en dansjes leren ze ook isolaties, coördinatie, lenigheid en kunnen ze meedoen met optredens.

BELLY BODY BEATS: Belly Body Beats is net zo sierlijk als buikdansen, zo intensief als Zumba en zo energiek als dancehall/streetdance. Het is een mix van dancehall, reggaeton, streetdance, latin en meer! Je leert technieken en moves op trendy muziek en is geschikt voor 16 jaar en ouder.

AFRO FIT: Afro Fit is een mix van traditionele & moderne Urban Afrikaanse danstechnieken op klassieke urban en Tribal muziek. Het is een complete work out op de sounds van Afrika en o.l.v. een gepassioneerde en ervaren docent.