DANSLESSEN & YOGA

BUIKDANSEN


BUIKDANSEN (Raks Sharki) is een dans uit het Midden Oosten & Noord Afrika waarbij verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen en de nadruk op de heupen ligt. Het is een sierlijke en vrouwelijke dans dat voor elk vrouw met elk figuur makkelijk te leren is. Wij geven buikdanslessen op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen waaronder voor 55 plus dames en kinderen tussen de 4 & 12 jaar. 

 URBAN BELLY DANCE


Urban Belly Dance is een dansstijl waarbij er wordt gedanst op westerse muziek met liedjes van o.a Shakira, Beyoncé. Tijdens deze les maken we gebruik van buikdans technieken en buikdans invloeden. 


AFRO DANCE


AFRO DANCE: Afro dance is een mix van traditionele Afrikaanse & dancehall danstechnieken op Tribal en moderne muziek. Het is een complete work out op de sounds van Afrika!KIDS DANCE MIX


Kids Dance Mix is een energieke les voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar die op een speelse manier kennismaken met buikdansen, Urban en streetdance. Naast danstechnieken en dansjes leren ze ook isolaties, coördinatie, lenigheid en kunnen ze meedoen met optredens.
BOLLYWOOD DANSEN


Bollywood is een Indiase filmdans, kleurig, energiek en een mix van Indiase en (niet) westerse dansstijlen waaronder hip hop, salsa, flamenco, buikdansen en meer.