DANSLESSEN & YOGA

BUIKDANSEN


BUIKDANSEN (Raks Sharki) is een dans uit het Midden Oosten & Noord Afrika waarbij verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen en de nadruk op de heupen ligt. Het is een sierlijke en vrouwelijke dans dat voor elk vrouw met elk figuur makkelijk te leren is. Wij geven buikdanslessen op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen waaronder voor 55 plus dames en kinderen tussen de 4 & 12 jaar. 

 BELLY BODY FIT


Belly Body Fit is een dans fitness in de stijl van Zumba met lekkere latin muziek & korte intensieve choreo's en fitness intervals. Alleen mixen we buikdans technieken, salsa, reaggeton, merenque en dancehall pasjes. Een complete work out met heel veel plezier.AFRO DANCE


AFRO DANCE: Afro dance is een mix van traditionele Afrikaanse & dancehall danstechnieken op Tribal en moderne muziek. Het is een complete work out op de sounds van Afrika!YIN YOGA


Yin Yoga is een nieuwe en populaire vorm van yoga wat vooral gericht is op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.


KIDS DANCE MIX


Kids Dance Mix is een energieke les voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar die op een speelse manier kennismaken met buikdansen, Urban en streetdance. . Naast danstechnieken en dansjes leren ze ook isolaties, co√∂rdinatie, lenigheid en kunnen ze meedoen met optredens.