Workshops

Workshop Egyptische buikdansen:

Egypte is de bakermat van buikdansen, een sierlijke en vrouwelijke dans met diverse stijlen. In de workshop leer je klassieke buikdanstechnieken en de Saidi dans, een Egyptische volksdans met stokken. Zowel stokken als heupsjaals zijn beschikbaar in de studio dus let’s shake your hips!

Workshop Beyonce High Heels

Wat is er nou leuker dan met je vriendinnen een Beyonce High Heels workshop te volgen!? Het is vrouwelijk, uitdagend en met heel veel sexyness. Neem dus je High Heels mee, een sexy oufit en leer de moves van Beyonce, de queen of Femininity!

Workshop Afrikaanse dans

Onze workshop Afrikaanse dans is een mix van traditionele Afrikaanse danstechnieken en moderne Afro Beats. Een intensieve workshop, maar ontzettend leuk om de Afrikaanse muziek en dans te leren kennen.

Workshop Burlesque

Ontdek je vrouwelijkheid en leer de kunst van het teasen met een workshop Burlesque. Een sexy workshop waarin je jezelf en je vriendinnen goed leert kennen met een dosis theater, attributen zoals boa’s, veren, waaiers, hoedjes en een flink dosis humor en plezier. Kleding advies: sexy kleding & High Heels.

Workshop Bollywood dansen

Drama, plezier, humor, emoties… alles is verwerkt in Bollywood dansen. Het is een Indiase filmdans, bestaande uit westerse en Indiase dansstijlen. Dans met je vriendinnen in een eigen Bollywood videoclip compleet met Indiase kostuums (hebben wij beschikbaar) en dans de sterren van de hemel. En na het dansen kun je bijkomen en na kletsen onder het genot van een heerlijke Indiase High Tea (optioneel bij te boeken).

Salsa-Bachata ladystyling

Beleving, gezelligheid en plezier zijn de steekwoorden voor een Salsa-Bachata Ladystyling workshop. Makkelijk te leren en super sexy om te doen, leuk voor de aanstaande bruid maar ook voor alle gasten. En wil je nog meer gezelligheid, dan kun je het feestje afsluiten met een High Tea of Tapas arrangement.

Nieuw: Creatieve Workshops

Eind juni zijn we gestart met het aanbieden van creatieve workshops met als “Kick Off”een Henna workshop voor beginners op zondag 28 juni j.l.

Onze workshops staan o.l.v professionele ervaren docenten en worden aangeboden in onze eigen workshopruimte in onze dansstudio.

U kunt zich via onze webshop inschrijven en betalen voor onze workshops, dit kan tot 4 dagen voor aanvang workshop. De volgende creatieve workshops bieden wij aan:

  1. Henna 1 & 2
  2. Henna Dot Painting
  3. Arabische make up
  4. Naailes beginners
  5. Sieraden maken
  6. Heupsjaals maken