Over Ingrid

EIGENARESSE/DOCENTE INGRID WIJNBEEK SABAJO

Eigenaresse Ingrid Wijnbeek-Sabajo is geboren in Suriname maar opgegroeid in Nederland en sinds 1989 werkzaam als dansdocente en choreografe in binnen en buitenland. Ze is opgeleid tot jazzdans docente maar heeft zich in 30 jaar tijd ontwikkeld tot een allround docente met name op het gebied van niet westerse dansstijlen.

In Nederland gaf ze voornamelijk streetdance lessen, Salsa lessen in Zuid Spanje en van 2008 t/m 2013 gaf ze buikdanslessen in de Verenigde Arabische Emiraten. Haar passie voor buikdansen ontstond met haar eigen muziek en dansschool “La Vita”in de V.A.E. waar ze haar kennis en ervaring heeft opgedaan. Ze gaf privé buikdanslessen  aan lokale vrouwen (emiraties) op locatie en werd ze ingehuurd als buikdans en Salsa docente bij Fitness First, Dubai Ladies Club en hotel Kempinski.

In Juni 2013 heeft ze zich weer gevestigd in Nederland en met haar passie, kennis en ervaring richtte zij in 2015 Al Hayat Dance op en begon weer met lesgeven, optredens en het geven van workshops. Na een lange tijd een zaal gehuurd te hebben bij Deiana Sports , heeft ze in mei 2019 haar eigen dansstudio geopend aan De Klomp 122 in het centrum van Enschede.

Van hieruit organiseert Ingrid interne en externe evenementen waaronder de Oriental Ladies Night die ze al sinds 2016 in Holland Casino Enschede organiseert i. s. m HCE.

Wilt u Ingrid inhuren als dansdocente of organisator dan kunt u persoonlijk kennismaken met Ingrid in de dansstudio of bel: 06-83862832