Buikdansshows

BUIKDANSERES LIZA

Liza is een jonge buikdanseres die begonnen is als leerling van Al Hayat Dance en opgeleid tot professionele buikdanseres door Ingrid Wijnbeek Sabajo, die tevens ook haar management verzorgt. Ze treed regelmatig op culturele festivals, bedrijfsfeesten & privéfeesten en is te boeken via Al Hayat Dance.
Met haar zwoele buikdansshow brengt ze uw evenement in Arabische sferen en weet ze uw gasten te betoveren. Mocht u uw gasten willen betrekken bij de show, boek dan een buikdansworkshop erbij zodat zij zelf ook de passie van buikdansen kunnen ervaren.

Liza’s buikdansshows duren 15 tot 20 minuten en bestaat uit verschillende buikdansstijlen (authentiek en fusion). Op verzoek past ze haar show en kostuums aan op uw wensen, locatie en thema. Haar shows zijn geschikt voor culturele evenementen, bedrijfsfeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, bruiloften en meer.

BUIKDANSERES LIZA

DANSGROEP RAKS ORIENTAL

Raks Oriental is de semi-professionele dansgroep van Al Hayat Dance en bestaat uit leden van onze gevorderdengroep.

Zij geven regelmatig optredens tijdens culturele evenementen, festivals, feesten en sinds kort ook op bedrijfsfeesten.

De groep staat o.l.v. docente/choreografe Ingrid Wijnbeek-Sabajo die naast het opleiden van de danseressen ook verantwoordelijk is voor de choreografie & management van de groep.
Met afwisselende dansshows van 15 minuten geeft Raks Oriental een mooie impressie van de dansen die worden aangeboden op onze dansschool. We hebben Oriëntaalse buik
dansshows met Buikdansen & Bollywood en Fusionshow met invloeden van Flamenco, Latin en Bollywood (Indiase filmdans).

Voor boekingen kunt u het Contact formulier invullen of bel naar 06-83862832