AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

ZAALHUUR DANSSTUDIO:

U kunt ons dansstudio met spiegelwand en in Oriëntaalse sferen huren per uur, per dagdeel of vaste dagen. Onze dansstudio is zeer geschikt voor diverse dans en bewegingsstijlen of (creatieve) workshops. Het is centraal gelegen  in het centrum van Enschede en makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig maar wel betaald tot 19.00 s'avonds. U huurt de dansstudio inclusief: gebruik van keuken, toilet en kleedruimte. 

Per uur: 25,00 euro

Per dagdeel (4 uurtjes): 80,00 euro 


HUUR PRAKTIJKRUIMTE: 

We hebben een prakruimte van 5 x 4 te huur met eigen ingang, 1 parkeerplaats, gezamenlijke gebruik van keuken, toilet en afgesloten van de dansruimte, deze kunt u ook per dagdeel of per dag huren. Zeer geschikt voor beauty, fysiotherapie, workshops, afslankclubs, creatieve workshops, etc En wilt u het in combinatie met de dansruimte huren is dat ook mogelijk, afhankelijk van beschikbaarheid van de dansruimte. 

Per uur: 20,00 euro

Per dagdeel (4 uurtjes): 60,00 euro 

Per dag (8 uurtjes) 100,00 euro 


* Alle bedragen zijn exclusief btw


Wij gaan per 4 mei aanstaande open en hebben helaas nog geen foto's, wilt u de ruimte bezichtigen dan kunt u ons bellen via: 06-83862832 of een email sturen naar: info@alhayat-dance.nl


.