AL HAYAT DANCE STUDIO

BUIKDANSSHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN - ARRANGEMENTEN

DANSWORKSHOPS

Eigenaresse Ingrid Wijnbeek-Sabajo wordt regelmatig regionaal & landelijk ingehuurd voor het geven van dansworkshops bij o.a: scholen, culturele organisaties, vrouwenorganisaties, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten. Haar jarenlange nationale en internationale ervaring als dansdocente en kennis van westerse en niet westerse dansstijlen maakt haar een veelgevraagde workshopgever.

De workshops duren een uur tot een anderhalf uur en kunnen op uw eigen locatie of op onze locatie in Enschede plaatsvinden. Wij bieden een mooie dansstudio in Oriëntaalse sferen in het centrum van Enschede. Alle workshops zijn inclusief thee, Arabische zoetigheid en leen heupsjaals. De volgende workshops kunt u bij ons boeken: Egyptische buikdansen, Bollywood (Indiase filmdans), Hawaiian Belly Hula, Salsa-Bachata & Afrikaanse dans.


  • Alle workshops zijn inclusief thee & (Arabische) zoetigheid.
  • In ons dansstudio kunnen max. 15 personen per workshop deelnemen.
  • Wij berekenen 20 euro p.p. voor 1 uur workshop
  • Wij berekenen 25 euro p.p. voor anderhalf uur workshop
  • Bij meer dan 15 deelnemers prijs op aanvraag

U kunt ook een workshop combineren met een dans optreden van onze Buikdanseres Liza. (prijs op aanvraag)

Zo kunt u uw gasten/bezoekers verrassen met een mooie dansshow en een workshop, waarbij ze zelf de basistechnieken en danspasjes van buikdansen kunnen leren.


Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het  Contact formulier of bel:06-83862832