AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

DANSWORKSHOPS

 Al Hayat Dance wordt regelmatig regionaal en landelijk ingehuurd voor het geven van dansworkshops bij o.a: scholen, culturele organisaties, vrouwen organisaties, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Deze worden meestal gegeven door Ingrid Sabajo vanwege haar ruime ervaring met westerse en niet westerse dansstijlen maar ook onze andere docenten worden regelmatig ingezet..

De workshops duren een uur tot een anderhalf uur en kunnen op uw eigen locatie of op onze locatie in Enschede plaatsvinden. In ons eigen dansstudio kunnen maximaal 25 personen deelnemen en bereken wij 25 euro p.p. met een minimum van 10 deelnemers. Dat is inclusief thee en Arabische zoetigheid en leen heupsjaals. Regelt u zelf een eigen locatie dan berekenen wij 20 p.p. + reiskosten. 

U kunt ook een workshop combineren met een dans optreden van onze Buikdanseres Liza. Zo kunt u uw gasten/bezoekers verrassen met een mooie dansshow en een workshop, waarbij ze zelf de basistechnieken en danspasjes van buikdansen kunnen leren.

De volgende workshops kunt u boeken bij ons:

 

- Salsa/Bachata  

- Buikdansen 

- Bollywood (Indiase filmdans) 

- Zumba Dance


Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het  Contact formulier of bel:06-83862832

 

WORKSHOP SUNDAY

Vanaf juni organiseren wij wekelijks een Workshop Sunday, dit is een arrangement inclusief een High Tea/Tapas en onbeperkt thee. Wekelijks zullen de volgende dansstijlen aan bod komen:

- Bollywood

- Salsa-Bachata

- Egyptische buikdans

- Flamenco 

U leert niet alleen een nieuwe dansstijl of danspassen maar leert ook nieuwe mensen kennen die net als u dezelfde passie delen. Na de workshop kunt u genieten van een High Tea/Tapas arrangement en bijkletsen met mede workshopdeelnemers.


Kosten workshop: 5,00 p.p. leden/ 7,50 p.p. niet leden Kosten 

Kosten workshop + High Tea/Tapas 15,00 p.p. leden/17,50 p.p. niet leden.