AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

                       Al Hayat Dance

Al Hayat Dance is een onderdeel van Al Hayat Events en staat o.l.v eigenaresse Ingrid Sabajo die al meer dan 25 jaar werkzaam is als dansdocente en choreografe. Onder de naam Al Hayat Dance geeft Ingrid Sabajo buikdanslessen in  Enschede en geeft ze samen met haar demoteam regelmatig optredens en workshops in de regio.

Al Hayat Dance bestaat uit enthousiaste leden van elk leeftijd en nationaliteit, die u ook kunt boeken voor (culturele) evenementen, bedrijfsfeesten, vrijgezellen en verjaardagsfeestjes..

Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.


Ingrid Sabajo

 

Geboren in Suriname maar opgegroeid in Nederland is zij sinds 1989 werkzaam als dansdocente en choreografe in binnen en buitenland.  Opgeleid als Jazzdance docente heeft zij zich in 25 jaar tijd ontwikkeld tot allround dansdocente met name op het gebied van niet westerse dansstijlen. 

In Nederland gaf ze voornamelijk streetdance lessen, in Zuid Spanje Salsa danslessen en van 2008 t/m 2013 gaf ze Buikdanslessen in de Verenigde Arabische Emiraten.  Haar passie voor buikdansen ontstond met haar eigen dansschool "La Vita"in de V.A.E. hier gaf ze o.a wekelijkse buikdanslessen en privé buikdanslessen aan de lokale vrouwen (Emiraties). Ook is ze werkzaam geweest als buikdans & Salsa docente bij Fitness First, Dubai Ladies Club & Hotel Kempinsky. 

In 2013 heeft ze zich weer gevestigd in Nederland en met haar passie, kennis en ervaring richtte zij in 2015 Al Hayat Dance op en begon weer met het geven van danslessen, workshops en optredens. De lessen worden gegeven bij Deiana Sports aan de Gronausevoetpad 48 in Enschede en is nu de thuisbasis van Al Hayat Dance.


Wilt u ook een gratis proefles meedoen met Ingrid Sabajo? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel: 06-83862832