AL HAYAT DANCE STUDIO

BUIKDANSSHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN - ARRANGEMENTEN

AANBOD DANSSTIJLEN:

BUIKDANSEN (Raks Sharki) is een dans uit het Midden Oosten & Noord Afrika waarbij verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen en de nadruk op de heupen ligt. Het is een een sierlijke en vrouwelijke dans dat voor elk vrouw met elk figuur makkelijk te leren is. Wij geven buikdanslessen op verschillende niveaus en voor verschillende doelgroepen waaronder voor 55 plus dames en kinderen tussen de 4 & 12 jaar.  

BUIKDANSEN GOLD: Buikdansen GOLD is voor dames vanaf 55 plus. Het is een gezellige les waarbij u niet alleen basistechnieken en eenvoudige danscombinaties leert maar ook andere 55 plus dames ontmoet. Een leuke les om uw lichaam en geest jong te houden. 

BUIKDANSEN VOOR KIDS: Buikdansen voor kids is een energieke les voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar die op een speelse manier kennismaken met buikdansen. De lessen zullen ook afgewisseld worden met andere dansstijlen zoals: Zumba, Bollywood & Belly Body Beats. Naast danstechnieken en dansjes leren ze ook isolaties, coördinatie, lenigheid en kunnen ze meedoen met optredens.

BELLY BODY BEATS: Belly Body Beats is net zo sierlijk als buikdansen, zo intensief als Zumba en zo energiek als dancehall/streetdance. Het is een mix van dancehall, reggaeton, streetdance, latin en meer! Je leert technieken en moves op trendy muziek en is geschikt voor 16 jaar en ouder. 

AFRO FIT: Afro Fit is een interval dans fitness les op Afrikaanse ritmes (mix van klassieke urban en Tribal muziek). Het is een complete work out op de sounds van Afrika en o.l.v. een gepassioneerde en ervaren docent.

BOLLYWOOD DANSEN: Bollywood dansen is een vrolijke Indiase Filmdans  met een mix van diverse Indiase & westerse dansstijlen. Van drama tot romance  achter elke dans zit een verhaal, het is altijd weer een beleving en een hoop plezier tijdens de les.

Wilt u ook een keer meedoen met een gratis proefles? Vul dan onze  Contact formulier in of bel: 06-83862832

 

LESROOSTER 2019/2020 

 

Maandagavond

 

 

19.15-20.15 uur

 

 

Buikdansen beginners

 

INGRID

 

Dinsdagochtend

 

 

10.30-11.30 uur

 

 

Buikdansen GOLD (55 plus)

 

INGRID

 

Dinsdagmiddag

 

 

16.00-17.00 uur

 

 

Buikdansen KIDS (5 t/m 12 jr)

start vanaf 29 oktober

 

INGRID

 

Dinsdagavond

 

 

19.15-20.15 uur

 

 

Buikdansen GOLD (55 plus)

 

INGRID

 

Dinsdagavond

 

 

20.30-21.30 uur

 

 

Buikdansen gevorderden

 

INGRID

 

Woensdagochtend

 

 

10.00-11.00 uur

 

 

Buikdansen beginners

 

INGRID

 

Woensdagavond

 

 

19.15-20.15 uur

 

 

Buikdansen semi gevorderden

 

INGRID

 

Donderdagavond

 

 

 19.15-20.15 uur


 

 

 Buikdansen beginners

INGRID


 

Donderdagavond

 

 

20.30-21.30 uur

 

 

Belly Body Beats

 

Ingrid