AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

            

DOCENTE/CHOREOGRAFE: INGRID SABAJO


Eigenaresse Ingrid Sabajo is geboren in Suriname maar opgegroeid in Nederland en sinds 1989 werkzaam als dansdocente en choreografe in binnen en buitenland.  Opgeleid als Jazzdance docente heeft zij zich in 30 jaar tijd ontwikkeld tot allround dansdocente met name op het gebied van niet westerse dansstijlen. 

In Nederland gaf ze voornamelijk streetdance lessen, in Zuid Spanje Salsa danslessen en van 2008 t/m 2013 gaf ze Buikdanslessen in de Verenigde Arabische Emiraten.  Haar passie voor buikdansen ontstond met haar eigen dansschool "La Vita"in de V.A.E. hier gaf ze wekelijkse buikdanslessen en privé buikdanslessen aan de lokale vrouwen (Emiraties). Ook is ze werkzaam geweest als buikdans & Salsa docente bij Fitness First, Dubai Ladies Club & Hotel Kempinski. 

In 2013 heeft ze zich weer gevestigd in Nederland en met haar passie, kennis en ervaring richtte zij in 2015 Al Hayat Dance op en begon weer met het geven van danslessen, workshops en optredens. De lessen worden op dit moment gegeven bij Deiana Sports aan de Gronausevoetpad 48 in Enschede maar per 4 mei aanstaande opent zij haar eigen dansstudio aan De Klomp 122 in Enschede.


DOCENTE :CYNTHIA DORRESTIJN

 


Cynthia Dorrestijn is op haar 22ste begonnen als  buikdanseres bij de showgroup van Anusch Alawerdian en later bij Sylvia de Rochemont. Naast het optreden heeft ze kinder-en volwassenenlessen verzorgd, eerst via Anusch en later zelfstandig in Delft. Na een tussenstop van 8 jaar pakt Cynthia weer de draad op bij Al Hayat Dance Studio als docente: Buikdansen Basic.