AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

BUIKDANSEN VOOR JONG & OUD! 

BUIKDANSEN VOOR BEGINNERS & GEVORDERDEN: Buikdansen is afkomstig uit het Midden Oosten & Noord Afrika waarbij verschillende lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar bewegen en de nadruk op de heupen ligt. Het is een sierlijke dans dat voor elk vrouw met elk figuur makkelijk te leren is, kom en doe mee met een gratis proefles ! 

BUIKDANSEN GOLD: Buikdansen Gold is voor dames vanaf 50 plus, het is een gezellige les waarbij u niet alleen basistechnieken en eenvoudige danscombinaties leert maar ook andere 50 plus dames ontmoet. Een leuke les om uw lichaam en geest jong te houden.

BUIKDANSEN VOOR KIDS: Buikdansen voor kids is een energieke les voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar die op een speelse manier kennismaken maken met buikdansen en andere dansstijlen. Naast buikdanstechnieken en dansjes leren ze ook isolatie, coördinatie, lenigheid en kunnen ze meedoen met optredens.

BELLY BODY BEATS: Belly Body Beats is net zo sexy als buikdansen, zo intensief als Zumba en zo energiek als Hip-Hop/streetdance! Het is een mix van buikdansen, dancehall, hip-hop, streetdance en meer! Je leert technieken en moves op trendy muziek en is geschikt vanaf 16 jaar en ouder.

BOLLYWOOD DANSEN: Bollywood dansen is een Indiase filmdans met een mix van diverse Indiase & westerse dansstijlen. Deze les zal worden gegeven door Akshita, een Indiase dansdocente die meer dan 5 jaar als dansdocente heeft gewerkt in India en gespecialiseerd is in Bollywood & Khatak (Klassiek Indiase dans).


LESTIJDEN & LOCATIES DANSLESSEN

Elke dinsdagochtend van 11.30 tot 12.30 uur Buikdansen Gold (55 plussers) - St. 55 plus, Schuttersveld 17, Enschede

Elke dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur Buikdans GOLD (50 plussers) - Deiana Sports, Enschede

Elke dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 Buikdans gevorderden - Deiana Sports, Enschede

Elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur Buikdansen open niveau - Deiana Sports, Enschede

Elke woensdag van 20.00 tot 21.00 uur Bollywood by Akshita - Deiana Sports, EnschedeBij voldoende aanmeldingen starten we met BOLLYWOOD dansen o.l.v. Akshita uit India, wilt u ook meedoen aan een gratis proefles?  Aanmelden kan via het  Contact formulier of bel naar: 06-83862832