AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

Demoteam Al Hayat Dance

Demoteam Al Hayat Dance is een onderdeel van onze dansschool en bestaat uit semi gevorderden leden die regelmatig promotie optredens verzorgen in de regio. De groep staat o.l.v. docente/choreografe Ingrid Sabajo die naast het opleiden van de danseressen ook verantwoordelijk is voor de choreografie & management van de groep.

 Met afwisselende dansshows van 15 minuten geeft demoteam Al Hayat Dance een mooie impressie van de dansen die worden aangeboden op onze dansschool. We hebben een buikdans, Bollywood en fusionshows met invloeden van Flamenco, Latin en Bollywood (Indiase filmdans). 


Solo Buikdanseres Liza

Naast ons demoteam kunt u ons solo buikdanseres Liza inhuren voor een professionele Buikdansshow van 20 minuten. Liza is een jonge buikdanseres die u met haar zwoele buikdansshow uw evenement in Arabische sferen brengt.  Ook kunt u een optreden combineren met een buikdansworkshop, uw gasten kunnen dan zelf de passie van buikdansen ervaren. 

Onze buikdansshows zijn geschikt voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, culturele festivals of privé feesten. Voor boekingen kunt u  Contact met ons opnemen via het contact formulier of stuur een email naar: info@alhayat-dance.nl