AL HAYAT DANCE

BUIKDANS SHOWS - WORKSHOPS - BUIKDANSLESSEN 
 

Buikdansgroep Raks Oriental

Raks Oriental is een semi professionele Buikdansgroep bestaande uit danseressen van buikdansschool Al Hayat Dance De groep staat o.l.v. docente/choreografe Ingrid Sabajo die naast het opleiden van de danseressen ook verantwoordelijk is voor de choreografie van de shows & management van de groep. Met een afwisselende Buikdans show van 20 minuten geeft Raks Oriental een mooie impressie van diverse buikdansstijlen met fusion invloeden van Flamenco, Latin en Bollywood (Indiase filmdans). 
Solo Buikdanseres Liza

Naast ons Buikdansgroep kunt u ons Buikdanseres Liza inhuren voor een professionele Buikdans show van 20 minuten. Liza is een jonge buikdanseres die u met haar zwoele buikdans show uw evenement in Arabische sferen brengt.  Ook kunt u een optreden combineren met een buikdansworkshop, uw gasten kunnen dan zelf de passie van buikdansen ervaren. 

Ons buikdans shows zijn geschikt voor bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten, culturele festivals of privé feesten. Voor boekingen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier of stuur een email naar: info@alhayat-dance.nl